Angel eyes ringar SMD white – Passar BMW E90/E91 (106mm + 131mm)

678,75 kr

Förvandla din BMW E90 eller E91 till ett imponerande synligt statement på vägen med våra Angel Eyes ringar SMD White.

Kan restnoteras

Artikelnr: DT73964 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Angel Eyes Ringar SMD White för BMW E90/E91 (106mm + 131mm)

Förvandla din BMW E90 eller E91 till ett imponerande synligt statement på vägen med våra Angel Eyes ringar SMD White. Med dessa eleganta och moderna ljusringar får du inte bara en ökad synlighet på vägen, utan också en distinkt estetisk förbättring som kommer att ge din bil ett unikt utseende.

Funktioner:

  1. Hög ljuskvalitet: Tillverkade med SMD LED-teknik för att ge klarhet, skärpa och jämn belysning för en imponerande synlighet både dag och natt.
  2. Passform: Designade specifikt för BMW E90 och E91-modeller för perfekt passform och enkel installation utan behov av omfattande modifieringar eller specialverktyg.
  3. Två storlekar: Setet innehåller både 106mm och 131mm ljusringar för att passa perfekt till din BMW:s strålkastare och ge en enhetlig och harmonisk ljuseffekt.
  4. Elegant design: Den vita färgen ger en modern och elegant look till din bil, vilket ger den ett lyxigt utseende och skapar en stark visuell effekt.
  5. Högre energieffektivitet: SMD LED-tekniken ger inte bara bättre ljuskvalitet utan också en lägre energiförbrukning jämfört med konventionella lampor, vilket bidrar till att förlänga batteriets livslängd.

Specifikationer:

  • Material: Högkvalitativt plast och SMD LED
  • Färg: Vit
  • Storlek: 106mm och 131mm
  • Spänning: 12V DC
  • Enkel plug-and-play-installation

Uppgradera din BMW E90 eller E91 med dessa Angel Eyes ringar och ge den en modern och sofistikerad look samtidigt som du förbättrar din synlighet och säkerhet på vägen.

Observera: Kontrollera att denna produkt är kompatibel med din specifika BMW-modell och att installationen följer lokala lagar och bestämmelser gällande ljusmodifieringar på fordon.

Ytterligare information

Vikt 6,4 kg
Dimensioner 30 × 30 × 20 cm
Tillgänglighet

2-3 veckor

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Angel eyes ringar SMD white – Passar BMW E90/E91 (106mm + 131mm)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *