Lazer Sentinel Elite LED Extraljus 9″

7395,00 kr

9″ / 230 mm

742m vid 1 lux

5-års garanti

Loading...

Beskrivning

Lazer Sentinel Elite LED Extraljus 9″

Sentinel-sortimentet förnyades under 2021 och introducerade den imponerande Sentinel 9″ Elite (svart), designad och tillverkad internt i Storbritannien av Lazer Lamps, representerar denna lampa en perfekt balans mellan estetik och funktionalitet.

Med 32 LED-lampor och 15 232 råa lumen är Sentinel Elite skapad för att överträffa förväntningarna. Dess 52 graders horisontella ljusspridning ger optimal synlighet på vägsidorna och längs spåret, vilket är särskilt användbart med medellång till lång spridning. Den behagliga färgtemperaturen på 5 000K och UNECE-godkännandet som helljus enligt föreskrift ECE-R112 gör den till en pålitlig ljuskälla.

Den svarta varianten har en diskret och modern design med ett smidigt monteringsfästet i formgjutet aluminium, förbehandlat och pulverlackat, ger inte bara en elegant finish utan också skydd mot korrosion och slitage.

Lazer Lamps sätter kvalitet och miljöhänsyn i fokus genom intern design, konstruktion och tillverkning. Varje komponent och byggprocess är noggrant genomtänkt för att skapa en överlägsen produkt. Sentinel Elite är inte bara en ljuskälla, det är resultatet av dedikation till prestanda och miljöansvar.

Vinnare i Trailers extraljustest nr 12/2021

742 meter vid 1 lux

15232 Lumen

E-Märkt / E-boostläge

5-års garanti

Både Sentinel Standard och Elite har ett E-boostläge som levererar ett pangljus när funktionen är aktiverad. När du ska köra in på allmänna vägar ändrar du tillbaka till det E-godkända och väglagliga läget med en enkel manöver som även det ger en imponerande ljusstyrka. Räckvidd i all ära men med Sentinel fås en 52 gradig spridningsvinkeln för att ge optimal och maximal sikt för alla typer av vägar och terräng.

Teknisk Specifikation

Drivspänning: DC10-32V

Diodeffekt:145W

Dioder: 32 st LED

Ljusflöde raw Lumen: 15232lm

Ljusbild: Combo Beam

Räckvidd: 1lux @ 742 meter

Vättentäthet: IP68

Diameter: 230 mm / 9″

Lamphus: Aluminium

Lins: PC

Fäste: Fäste medföljer

Anslutning: Superseal

Färgtemperatur: 5000K

Livslängd 50 000 timmar

5 års garanti funktionsgaranti

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lazer Sentinel Elite LED Extraljus 9″”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *