LED-ramp ULTRA 40″ – BRIGHT

3195,00 kr

BRIGHT är en ny spännande belysningsserie från oss. Bra belysning är mer än bara starkt ljus och snygg design. Ljuset påverkar hur vi uppfattar och förstår vår omgivning i trafiken vilket kan vara skillnaden mellan liv och död.

Artikelnr: DT61786 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

LED-ramp ULTRA 40″ BRIGHT

BRIGHT är en ny spännande belysningsserie från oss. Bra belysning är mer än bara starkt ljus och snygg design. Ljuset påverkar hur vi uppfattar och förstår vår omgivning i trafiken vilket kan vara skillnaden mellan liv och död.

För BRIGHT’s produkter är optiken alltid i centrum. Det man vill uppnå med en bra lampa är att den ger ett jämnt ljus över vägbanan utan att få spilljus upp och ner som kan uppfattas som bländande tillsammans med en väl avvägd färgtemperaturen för att säkerställa att konturer syns tydligt oavsett väderlek.

BRIGHT är ett varumärke som står för innovativa och kvalitetssäkrade extraljus till ett slagkraftigt pris. Bright när du vill se bättre i mörkret!

Med ledrampen ULTRA får du en super slimmad ledramp med en räckvidd nära 1000 meter vilket ger dig mycket mera ljus än ditt vanliga helljus som ger dig bra sikt på ca 300 meter. Detta med en superslimmad och kraftig ljusramp på 1006 mm (40″) som är perfekt att monteras i fronten på fordon som atv, utv, personbilar med radar i fronten exempelvis, men även transportbilar och tunga lastbilar.

Med Driving Beam som ljusbild får du reflektorer och linser vilka är designade för att ge ett så bra ljus som möjligt detta med ett ljusbild  som liknar fordonets helljus med en blandning av bredd och längd. Detta skapar betydligt mer sikt vilket gör körning i mörker extra säkert.

Ljusrampen erbjuder olika monteringsmöjligheter som sidofästen eller glidbara fästen på undersidan av lamphuset som erbjuder en mycket flexibel fastsättning.

Komplettera gärna med reläkablage exempelvis 140027 – Reläkabelsats DT-kontakt

Ytterligare information

Drivspänning

DC9-36V

Diodeffekt

180W

Dioder

36x5W LG LED

Ljusflöde raw Lumen

16300 Lm

Ljusflöde effektiva Lumen

13900 Lm

Ljusintensitet

396900 CD

Ljusbild

Driving Beam

Räckvidd

1lux @ 648 meter

Strömförbrukning 12/24V

10,4 /5A

Kontakt

Deutsche DT

Lins

Polykarbonat (PC)

Lamphus

formpressad 6063 aluminium

Arbetstemperatur

-40 till + 60 grader

Vättentäthet

IP68/IP69K

Dimensioner

1006 x 40,5 x 52,5 mm, 40"

Anslutning

DT-kontakt

Certifiering

ECE-R10, EMC, CE, ROHS,

Fäste

underliggande fäste medföljer

Färgtemperatur

6500K

Livslängd

50 000 timmar

Garanti

3 års garanti funktionsgaranti

Varumärke

BRIGHT

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LED-ramp ULTRA 40″ – BRIGHT”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *