Huvskydd – Subaru Forester E-Boxer 2019 – 2021 | Rökfärgat Akrylglas

1095,00 kr

Skydda din Subaru Forester E-Boxer 2020- tillverkat rökfärgat akrylglas med vår modellanpassade huvvindavvisare tillverkad av högkvalitativt rökfärgat akrylglas. Denna huvskydd, även känd som stenskottsskydd, är designad för att skydda din bil från stenskott och smuts på motorhuven och vindrutan.

Artikelnr: DT68639 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

Skydda din Subaru Forester E-Boxer 2020 och senare modeller med vår modellanpassade huvvindavvisare tillverkad av högkvalitativt rökfärgat akrylglas. Denna huvskydd passar årsmodell 2019-2021, även känd som stenskottsskydd, är designad för att skydda din bil från stenskott och smuts på motorhuven och vindrutan.

Vårt huvskydd är enkelt att montera och kan skruvas fast eller fästas med clips, vilket gör installationen problemfri. Alla nödvändiga monteringsdetaljer och instruktioner medföljer för att säkerställa en smidig och korrekt installation.

Observera att vårt huvskydd inte limmas direkt på huven, vilket skiljer det från billigare alternativ på marknaden och minskar risken för skador på lacken.

Oavsett om du kallar det huvvindavvisare, stenskottsskydd eller Hood Shield, är vårt huvskydd det perfekta tillbehöret för att ge din Subaru Forester ökad skydd och stil.

Ytterligare information

Vikt 0,6 kg
Bilmärke

Subaru

Bilmodell

Forester E-Boxer 2019 – 2021 ( SK ), Forester E-Boxer 2020-

Material

Akrylglas (rökfärgat)

Övrigt

Passar ej Forester 2021- ( SK Facelift )

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Huvskydd – Subaru Forester E-Boxer 2019 – 2021 | Rökfärgat Akrylglas”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *