V-SIGHT Tron 9″ Dual position LED-Extraljus

2296,25 kr

LED-extraljuset är den senaste medlemmen i V-SIGHT-serien. Ett extraljus med duo-positionsljus och kraftfullt E-boost ljus.

Artikelnr: DT79182 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivning

V-SIGHT Tron 9″ Dual position LED-Extraljus

Gör dig redo för V-SIGHT Tron!

LED-extraljuset är den senaste medlemmen i V-SIGHT-serien. Ett extraljus med duo-positionsljus och kraftfullt E-boost ljus.

V-SIGHT Tron är ett tufft och självsäkert extraljus

Skapad med passion och laddad med kraft och ljusstyrka i full intensitet. Gör dig redo för en kraftfull upplevelse utöver det vanliga!

Designad för den hårt arbetande föraren

Som är i behov av en perfekt balans mellan längd och bredd. Den optimerade ljusbilden maximerar både räckvidd och bredd, vilket ger dig bästa möjliga sikt. Du kan välja mellan två olika lägen ett E-godkänt läge för laglig användning och ett E-boost-läge som ger en imponerande räckvidd på 667 meter (vid 1 lux). Dessutom bidrar positionsljuset till en fantastisk ljuseffekt och design, perfekt placerade mellan och runt lysdioderna.

Vårt extraljus är E-märkt

Enligt ECE R149 / R10 / R148 vilket ger dig trygghet i vetskapen om att det uppfyller de högsta europeiska standarderna för säkerhet och prestanda.

V-Sight Tron levereras med ett robust fäste av bygeltyp som garanterar stabilitet och säkerhet under körningen. Installationen är enkel och smidig med endast 74 mm i djup, oavsett vilken typ av fordon du har.

Sätt standarden för din körning i mörker med V-SIGHT Tron

Där prestanda, teknik och innovativ design förenas för att leverera en belysningslösning som tar ditt fordon till en ny nivå!

Ytterligare information

Välj utförande

Svartlackerat lamphus, Vitlackerat lamphus

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”V-SIGHT Tron 9″ Dual position LED-Extraljus”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *